14 Nisan 2014 Pazartesi

Restoranda Anal Sex

Bu benim sizlerle paylaşacağım ikinci hikayem. anlatacağım olay askere gitmeden önce yaşanan bir olaydır. Bundan beş yıl önce İzmir al sancakta dört yıldızlı bir otelde barmenlik yapıyordum. Bizim bar bölümü aynı zamanda restorandı. restorandın bir servis şefi ve on altı çalışanı vardı. Garsonlardan bir tanesinin adı yeliz di.
Anlatacağım olay yeliz ile ilgili. yeliz ile restoran şefi Erdoğan iki senedir beraberlerdi. Ve herkeste bilirdi birbirlerini çok severlerdi ve evlenmeyi düşünüyorlardı. Biraz yeliz den bahsedeyim sizlere. Sarışın ela gözlü 1 70 boylarında kavun büyüklüğü kadar göğüsleri olan hafif balık etli inanılmaz seksi bir hatundu. Sadece ben değil bütün erkekler ona hastaydı. Onunla bir gün yatmak için her şeyini verecek insanlarda vardı, bu sohbetleri arkadaşlar arasında hep yapardık.Yeliz dışardan Erdoğan'ı seviyor gibi gözüksede gözleri dört dönerdi yani uçarı bir kızdı.
Erdoğan'da kıskançlık krizlerine girer hep kavga ederlerdi. Ben yeliz i oldum olası arzulamışımdır. Ve bir gün bu fırsatın bana geleceğini biliyordum da. Barın içine girerdi bardak alma bahanesiyle benim yardağıma sürter beni tahrik eder ve giderdi. Yani benden hoşlandığının farkındaydım. Âmâ Erdoğan'ın olduğu anlarda yüzüme bile bakmazdı. yine de her fırsatta Erdoğan'ı çok sevdiğini söylerdi. işte ne olduysa Eskişehir den gelen bir telefondan sonra oldu. Erdoğan Eskişehirliydi. Telefonda babasının öldüğü haberini aldı. Ve hemen Eskişehir'e gitti. Bizler çok üzülmüştük. Sonra geçen günlerde yeliz in bana karşı ilgisi iyice artmaya başladı. Erdoğan bir ay kadar gelmeyecekti. Bu benim için iyi bir fırsattı. Biz haftanın üç günü kordona giderdik ama hep Erdoğan olurdu yanımızda. Bu sefer Erdoğan yoktu ve yeliz ile baş başa kordona bir bara gitmeye karar verdik. Üçer tane bira içtik ve kalktık. Artık sarmaş dolaş dolaşıyorduk Alsancak sokaklarında.
Gece saat ikiyi geçmişti ben inanılmaz istiyordum yelizi. Ne yapıp edip bugün yeliz i sikmem lazımdı. Alsancak'ta eski yunan evlerinin bulunduğu dar sokaklar vardır. O sokaktan geçip Kıbrıs şehitleri caddesine çıkacaktık. Sokaktan geçerken eski bir evin kapısının acık olduğunu gördüm. Bu evlerde kimse kalmıyor kapılarında metalciler ve tinerciler takılır. Büyük bir cesaretle o eve girelim dedim.
Yeliz de niyetimi anladı. Oda zaten dünden razıymış. içeri girdik ışık yok içerde sokaktan gelen ışık aydınlatıyor evi. Ev tam bir harabe anlayacağınız. ıo yayda çıkmıştı artık. ikimiz daha girer girmez deliler gibi öpüşmeye başladık. Altıda yeliz in kot pantolon ustu dede body vardı. body sini çıkarttım sutyenini sıyırdım ve o şaheser göğüsler elimin altındaydı artık. Göğüş uçlarını öyle bir yalıyordum ki artık ısırmaya başladım. Göğüş uçları dimdik olmuştu. inliyordu bir yandan. Artık morluklar oluşmaya başlamıştı göğüslerinde. Artık sırada o kaymak gibi amcığa vardı. Kotunu çıkarttım bende soyundum bu arada. Külotu mis gibi kokuyordu önce külotunun üstünden ısırmaya başladım. yeliz ayakta duruyordu ben altına yattım. Külotu da çıkardım. Dilimi amcıgının en son noktasına kadar sokmaya çalışıyordum. Oda saclarımı okşayarak çığlık atıyordu. Sonra domalttım ve göt deliğini yalamaya başladım. Daracıktı orta parmağımı yavaş yavaş götüne soktum. parmağım bile çok zor giriyordu. Obur elimde amındaydı. yeliz artık murat yalvarırım sok artık diye yalvarmaya başlamıştı. Bense onu kudurtmaya niyetliydim. Sonra ben ayağa kalktım ve yarragımı ağzına verdim. inanın bir vakum gibi emiyordu. Bende artık dayanamayacak duruma gelmiştim. Ve sordum. Amındanmı sikeyim dedim yoksa gotundenmi. Oda ben acıda çekmek istiyorum gotumden sık dedi. Ve domaldı. Göt deliğine tukurdum parmağımla göt deliğinin içini iyice ıslattım. Bana ne olur yavaş sok ilk defa götten sikilecem dedi. Bende tamam dedim. götünün içi ıslaktı zaten bende yarragımı ıslattım. Ve var gücümle bir seferde kökledim. O öyle bir çığlık attı ki korktum yarragımı çıkardım götünden. yeliz yalvarırım durma sok sok sok diye inliyordu. Ben köküne kadar soktukça o da çok acıyor murat ama mükemmelsin diyordu. Daha sonra alıştı ve artık çıldırır gibi zevk alıyor. Bir yandan da göğüslerini parçalıyordum yelızın. Ben artık dayanamayıp gutunun içine patladım. O hala inliyordu. Ve sunu itiraf etti bana. Erdoğan'la birçok kez beraber oldum ama senden aldığım zevki onda tatmadım dedi. oradan çıktık saat dört buçuk falan olmuştu taksiye binip yeliz i evine bıraktım. Ertesi gün bana Erdoğan gelene kadar beraber olabiliriz diye söyledi. üç hafta sonra Erdoğan geldi. üç hafta içinde yeliz i dokuz sefer daha siktim. Bu sefer kendi evimde olmuştu bütün sıkısler. Ve bir dip not: Erdoğan İzmir deyken bile sıkısmeye devam ediyorduk yelızle. Ama yeliz halen Erdoğan'ı sevdiğini soyluyordu. Bu nasıl sevgiyse bende anlamadım. Acı bir ıtıraf daha sizlere ızmır de evlenecek kız bulmak çok zor.
bütün kızlar üstüne alınmasın tabi. Seven bir insan bu şekilde başka yaraklar pesinde koşuyorsa sız duşunun artık işin boyutlarını. Basımdan gecen bu olayı a dan z ye anlatmaya çalıştım. Sonuna kadar sıkılmadan okuyanlara teşekkür ederim.

Buyuk Penis Hastaligi

Selam arkadaşlar 24 yaşında uzun boylu esmer oldukça çekici seksi ve güzel sayılabilecek bir kızım. hayatımda ilk defa başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum size .Bu arada ben yurt dışında yasayan bir bayanım bir gün isten çıkıp eve gitmek için arabama bindim evimle isimin arası 45 km oldukça uzak sayılır bizim firmada çalışan bir arkadaş yolun kenarında durmuş otostop yapıyordu tabi ki o kişiyi tanıdığım için durdum ve sordum , ne oldu konuştuk beni de bırakır mısın deyip rica etti oldukça uzun boylu tam bir çikolata renkli çok yakışıklı idi Zenci olmasına rağmen firmada tüm kızların ağzının suyu akıyordu çocuğa, erotik filmlerde hep zencilerin aletleri çok büyük oluyordu emininki bununki de oldukça büyüktür içime kurt duştu ne yapıp edip kendimi siktirmem lazımdı coniye Otobana çıkmıştık iyice sohbeti koyulaştırdık sıra sekse gelmişti uzun zamandır seks yapmadım için bilemeyeceğim dedim peki benle yapmak istemezmişsin dedi ben tabi ki kulaklarıma kadar kızardım konuşmak normaldi ama böyle bir teklifi hiç beklemiyordum

Bilmem dedim hadi gel seni bir doyurayım dedi peki neden olmasın dedim. Bu arada da ben esinden ayrılmış dul bir bayanım. arabayı yolun kenarında bir parka çektim coni elini fermuarına atıp fermuarını açtı sikini dışarı çıkarttı aman buda nedir böyle diyerek nerdeyse küçük dilimi yutacaktım bileyim kalınlıkta oldukça uzun olan o şey karsımda duruyor dona kaldım. hadi gel deyip coni üzerine çekti beni o harika şeyi yalamak istiyorum dedim coni arabadan dışarı çıkıp kapının önüne dikildi ben koltukta oturarak yalamaya başladım sikinin başı yumruğum kadar vardı ağzıma alamıyordum dondurma yalar gibi yalıyordum ama ne dondurma bitip tükenmeyen sanki kırk yıldır hasret gibi yalıyordum gerçi normal esimden ayrıldığımdan sonra ilk defa biriyle oluyordum. Ben yaladıkça coninin siki daha bir kalkıyor sanki kaşıklarından dışarı çıkacak gibi ,bana yala bebeyim harika yalıyorsun muhteşemsin diyerek sanki gaz veriyordu ben çıldırmış gibi yalıyor yukardan aşağıya aşağıdan yukarıya amımın suları pantolonumdan akıyordu .coni beni tutup kadirdi arabanın üzerine oturtup kilotlumu çıkartıp amı mı yalamaya başladı öyle bir yalıyordu ki sanki aklim çıkacakmış gibi artık o yalamaya dayanamayıp ben coninin ağzına boşaldım sonra coni beni arabanın içerisine ters cevirdi ve o muhteşem yaragini yavaş yavaş içime soktu o kadar büyük siki alabileceğimi hiç tahmin etmemiştim ama hepsi içimdeydi çıldırıyordum sanki conininde benden farkı yoktu oda kendinden geçmiş bu kadar ateşli am hiç sikmedim diyordu adeta ikimizde çıldırmıştım ,coni çığlıklar atarak ben geliyorum dedi bende geliyorum dedim ikimizde çığlıklar atarak boşaldık. ikimizde yorgun düşmüştük birer sigara içip yola koyulduk ama bu sefer arabamı coniye verdim o sürüyor bense coninin muhteşem sikini yalıyordum hala doymamıştım ben yaladıkça o kasılıyor ve çıldırıyordu daha fazla dayanamayıp ben geliyorum deyip arabayı sağa çekip suratıma boşaltı. kalanı evde devam ederiz deyip evine gittik üç defada evinde yattık ayrılırken ben daha önce hiç türk ami sikmemistim muhteşem oluyormuş dedi bende hiç zenciyle yatmamıştım dedim sonra sık sık beraber evine giderek coniye kendimi siktiriyordum istediğim her şeyi yapıyordu coni, ve coniyle konuştuk anlaştık bir arkadaşını getirecek 3 lu yapacağız arkadaşlar düşününsene iki zenciyle. Sizlere oncuda yazarım en kısa zamanda öpüyorum erkekleri aman sikinize iyi bakin ha ne olur ne olmaz.

Reklamı Kapat


Reklamı Kapat